Znamení štíra
Potřebné ingredience
čokoládový korpus, těžká pařížská šlehačka, smatflex mandle
Postup přípravy
XXX
na spodním korpusu namalovaný zvěrokruh
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
evka
(upraveno)
10. 11. 2012, 22:16
Mirko,ten je nádherný Štír jak opravdový
blazken
(upraveno)
19. 11. 2012, 19:38
@evka
děkuji
adametz
(upraveno)
5. 11. 2012, 11:34
Ten je jak živý, krása
blazken
(upraveno)
5. 11. 2012, 19:18
@adametz
backa
(upraveno)
5. 11. 2012, 10:55
moc pěkný štír
blazken
(upraveno)
5. 11. 2012, 11:03
@backa
děkuji, ale byly to nervy ho vytvarovat a aby držel
Zuzikk
(upraveno)
5. 11. 2012, 10:12
Mirko super!! taky mě to čeká tak beru mustr
blazken
(upraveno)
5. 11. 2012, 11:03
@Zuzikk
děkuji